Inspirationsdagar för vattenvård i jordbruket

6 september 2023
13:30
Plats
Hotell Plaza i Västerås
Pris
Kostnadsfritt (boende tillkommer)
Arrangör
LIFE IP Rich Waters

LIFE IP Rich Waters bjuder in till två halvdagar med inspiration och erfarenhetsutbyte kring verktyg och metoder för vattenvårdande åtgärder i jordbruket. Inspirationsdagarna bjuder på korta presentationer, panelsamtal, diskussioner och fältbesök där SLU:are medverkar.

Inspirationsdagarna vänder sig främst till dig som arbetar som åtgärdssamordnare, rådgivare, konsult eller på annat sätt med övergödningsfrågor och jordbruk.

När och var?

Onsdag 6 september 13.00-16.30, Hotell Plaza i Västerås

Torsdag 7 september 08.30-cirka 13.30, fältbesök Esplunda gård, Enköping

Om anmälan

Sista dag att anmäla dig är den 25 augusti.

Observera att anmälan är bindande och avbokningar måste göras senast den 25 augusti via e-post till: richwaters.vastmanland@lansstyrelsen.se

Kostnad

Inspirationsdagarna är kostnadsfria. Eventuell hotellnatt betalar du själv.

Middag och boende

Meddela arrangören när du anmäler dig om du vill vara med på middagen på onsdagskvällen. Vi kommer att få vegetariskt serverat. Har du allergi eller specialkost, hör av dig till projektledningen via e-post.

Skicka e-post till richwaters.vastmanland@lansstyrelsen.se

Det finns möjlighet att bo kvar på Hotell Plaza natten mellan den 6 och 7 november. Arrangören har ett antal rum förbokade. Vill du boka ett hotellrum, ange kod ”Inspirationsdagarna” när du kontaktar hotellet. Du måste boka ditt hotellrum före den 6 augusti och du gör det enklast via e-post. Du står för hotellkostnaden själv.

Boka hotellrum via e-post info@plazavasteras.se

 

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.