Vill du söka stöd inom Klimatklivet?

6 september 2023
11:00
Plats
Digitalt i Skype
Pris
Kostnadsfritt
Arrangör
Länsstyrelserna i Uppsala, Västmanland och Södermanland

Klimatklivet är ett investeringsstöd till lokala och regionala åtgärder som minskar utsläppen av koldioxid och andra gaser som påverkar klimatet. Undrar du vad som gäller eller har frågor om Klimatklivet? Välkommen till detta informationsmöte!

Informationsmötet riktar sig till dig som är intresserad av att söka stöd från Klimatklivet för att minska din organisations utsläpp av växthusgaser eller för att investera i laddinfrastruktur. Åtgärder som har fått stöd tidigare är till exempel energikonverteringar, energieffektiviseringsåtgärder, inköp av elektriska arbetsmaskiner och laddstationer. På mötet får du information om stödet, hur du söker och har möjlighet att ställa frågor.

Program

  • Klockan 11.00-11.40: Hur söker jag stöd från Klimatklivet?
    Länsstyrelserna informerar om hur din organisation gör en ansökan till Klimatklivet, och vilken nödvändig information som behöver förberedas till ansökan.
  • Klockan 11.40-12.00: Frågestund.

Målgrupp

Stöd från Klimatklivet kan sökas av företag, regioner, kommuner och kommunala bolag, föreningar, stiftelser med flera. Privatpersoner kan inte söka stöd genom Klimatklivet.

 

Mer information, fullständigt program och anmälan hittar du här

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen.