Loading Events

« All Events

Halvdag med fokus på stresshantering och välmående inom lantbruket

22 oktober @ 08:30 - 13:00

Datum: 22 oktober
Tid: 08:30–13:00
Plats: Vreta Kluster

MER INFO

Känner du igen dig? Funderingar kring ekonomi, räntor, avräkningspriser och att inte få tillräckligt med tid för familjen. För att inte tala om anställda som blir sjuka eller tuffa situationer som rör familjen.

Som lantbrukare finns det tusen och en saker som kan få även den starkaste att gå på knäna emellanåt. Tyvärr är det alltför många inom lantbruksnäringen som inte mår bra. Men måste det vara så? Går det att förebygga på något sätt och går det att lindra om stress och oro som redan fått fäste?

Under en halvdag på Vreta Kluster får du lyssna på en av Sveriges mest erfarna experter inom området. Björn Rudman är terapeut och föreläsare med inriktning på stress, psykisk ohälsa, ADHD och smärtproblematik. Han har hjälpt flera lantbrukare som av en eller annan anledning behövt stöttning och hjälp för att komma vidare. Björn berättar om de verktyg och metoder som finns för att hantera en situation som känns helt hopplös och hur det går att tänka för att minska risken att hamna där.

På plats finns också experter från LRF och Länsförsäkringar Östgöta. Under förmiddagen finns möjlighet att ställa frågor kring alltifrån bank och finansiering till hälsoförsäkringar och planering inför pensionen eller kommande generationsskiften. Det vill säga många av de frågor där det kan vara skönt att ha en expert att få svar av.

Venue

Vreta Kluster
Klustervägen 11
Vreta Kloster, 585 76
+ Google Map