Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ekodagarna 2024

12 mars @ 08:00 - 14 mars @ 17:00

Ekodagarna

Ekologiska Lantbrukarnas årliga konferens och årsstämma

Datum: 12-14 mars
Plats: Ödeshög

MER INFO

Den 12-14 mars 2024 samlas Ekologiska Lantbrukarna och andra ekonyfikna på Ombergs Golf Resort utanför Ödeshög i Östergötland.

Årets tema för konferensen är ”Eko för framtiden”. Förändring kan komma snabbt, och framtiden är ofta närmare än vi tror. En uppsjö av nya begrepp, odlingskoncept och varumärken sätter press på produktionen och ritar delvis om spelplanen. Vad vill vi med ekolantbruket – nu och i framtiden? Med avstamp i de internationella ekologiska principerna om hälsa, rättvisa, omsorg och ekologi spanar vi in i framtiden. Vilket samhälle vill vi vara med att skapa och hur når vi dit?
Vi ses i Östergötland!

Ekodagarna 2024 är delfinansierat av Ekhagastiftelsen.

Ekologiska Lantbrukarna är intresseorganisationen för ekologiska lantbrukare. Vi arbetar för att politik, regler och marknad ska vara utformade så att svenska ekobönder ges de bästa möjligheterna att utveckla lönsamma och hållbara företag. Vi driver utvecklingen för framtidens lantbruk, livskraftig matproduktion och en frisk natur. Som medlem är du med och bygger Eko-Sverige!

Evenemanget är en del av projektet ”lantbrukardrivna marknadspiloter” och finansieras av Jordbruksverket inom ramen för den svenska livsmedelsstrategin.

Details

Start:
12 mars @ 08:00
End:
14 mars @ 17:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.ekolantbruk.se/ekodagarna

Venue

Omsbergs Golf, Ödeshög
Stora Lund
Ödeshög, 599 93
+ Google Map