Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kompetensförsörjningen i livsmedelssektorn

14 februari @ 09:00 - 10:00

Kompetensförsörjningen i livsmedelssektorn

Tillväxtverket arbetar med kompetensförsörjningsfrågor inom livsmedelssektorn. Det har resulterat i flera kartläggningar och analyser. På seminariet kommer vi, tillsammans med Sweco, att presentera en samlad bild av kompetensförsörjningen inom sektorn.

Datum: 14 februari
Tid: 9.00–10.00
Digitalt och Västgötagatan 5, Stockholm

ANMÄL HÄR

Livsmedelssektorn delas in i fyra delsektorer:

  • Primärproduktion
  • Livsmedelsindustrin
  • Livsmedelshandeln
  • Restaurang

Dessa delsektorer skiljer sig åt och vi kommer att presentera särskilt framträdande insikter och dra slutsatser för varje delsektor.

Seminariet äger rum den 14 februari 2024 kl. 09:00-10:00. Det är ett hybridmöte som både går att delta i digitalt och fysiskt på Tillväxtverkets lokaler på Västgötagatan 5 i Stockholm.

Syftet med seminariet och den kommande rapporten är att ge aktörer möjlighet att identifiera och inspireras till relevanta åtgärder. Genom samordnade insatser från många aktörer kan vi bidra till förnyelse av produktionen och främja hållbar utveckling samt fortsatt konkurrenskraft inom livsmedelssektorn, som är motståndskraftig mot förändringar.

Seminariet kommer även att spelas in och finnas tillgängligt för de som vill se presentationen i efterhand.