Vi tipsar om Hushållningssällskapets kostnadsfria kurs med inriktning på ekologisk odling. Du får lära dig mer om att yrkesmässigt odla gurka och tomat i växthus!

Digitalt i egen takt.

Om du vill delta fyller du i formulär i länken nedan. När du fyllt i formuläret får du vidare instruktioner om hur du loggar in på Hushållningssällskapets lärplattform och genomför kursen.

ANMÄL

Kursen passar dig som i ditt företag vill börja odla ekologiska grönsaker i växthus men även för dig som redan är igång och vill veta mer. Målet med kursen är att fler ska se möjligheterna med att yrkesmässigt odla dessa goda och nyttiga grönsaker till avsalu!

Du får följa med på inspelade besök hos Dick och Lotta Olsson på Gåsevikens Grönsaker i Frändefors. De kommer att visa och berätta om hur de jobbar med sin växthusodling under odlingssäsongen 2023. Vi besöker även Josef Rosén på Asketorps grönsaker i Skövde, och här får du ta del av hur det går till när Josef ympar tomat- och gurkplantor.

Kursen tar ca 2 timmar att genomföra. Du kan läsa den i din egen takt och välja bland de olika avsnitten i valfri ordning.

Kursen är finansierad med EU-medel genom Länsstyrelsen i Västra Götaland